Diablo 3: RoS přidá klany a komunity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3: RoS přidá klany a komunity

Diablo 3: RoS přidá klany a komunity

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 2. 2014 09:47
Reklama

Podobně jako Heart of the Swarm minulý rok, blížící se rozšíření akčního RPG Diablo 3: Reaper of Souls přidá do hry nové sociální prvky, které by měly podpořit hraní ve skupinách lidí, co se znají a pomoci navázat nová přátelství.

Klany jsou skupiny, které mohou obsahovat až 120 členů a hráč může být členem pouze jednoho klanu. Do klanů se lze přidat pouze pozváním, což by mělo zajistit, že členové v rámci jednoho klanu budou mít podobné zájmy, cíle a třeba i čas ve stejnou chvíli.

Komunity budou spíše uvolněnější skupiny lidí, mohou být veřejné i soukromé a počet členů v komunitě bude téměř neomezený. Hráči navíc budou moci býti členy několika komunit zároveň.

Oba nové prvky nabídnou svým členům vlastní chat, zjednodušenou komunikaci napříč skupinou a zakladatelům možnost spravování skupiny.

Jak klany, tak komunity do hry přijdou ve velkém patchi 2.0.1, který bude plošně distribuován před vydáním Reaper of Souls 25. března. Oba prvky lze vyzkoušet na veřejném testovacím serveru a v betě Reaper of Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama