Jak craftovat v TESO ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak craftovat v TESO ve videu

Jak craftovat v TESO ve videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 2. 2014 13:39 2
Reklama

Nejnovější vývojářský deníček onlinovky The Elder Scrolls Online pokrývá systém tvorby předmětů pro vaši postavu i pro prodej ostatním hráčům. Sedmiminutovým videem vás provedou výtvarný ředitel hry Paul Sage, hlavní gameplay designer Nick Konkle a hlavní UX designer Chris Strasz.

S Kahjitským kovářem se vydáte do divočiny nasbírat předměty a poté do Ayleidské zříceniny vytvořit si speciální set. Ve světe existují speciální místa, na kterých lze pouze vytvořit specifické sety zbroje a zbraní, které jinde ve hře nenaleznete či nevyrobíte a právě ukázaná zřícenina je jedním z takových míst.

Video dále ukazuje, že se dají z předmětů, které s sebou nosíte, extrahovat speciální schopnosti, čímž předmět sice zničíte, ale můžete jeho bonus ke stamině použít při tvorbě nového, lepšího meče. Tvůrci se také dušují tím, že prakticky cokoliv, co ve hře naleznete, bude nějakým způsobem užitečné při craftování, neboť z předmětů můžete také vytlouci materiál pro další crafting.

Samozřejmě, čím více se soustředíte na jeden typ craftování, tím více se v něm zlepšujete a časem se můžete stát jedním z nejvyhledávanšjších kovářů Tamrielu.

The Elder Scrolls Online vychází 4. dubna na PC a později v červnu na PS4 a XOne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama