Skvělé Monaco propadlo na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skvělé Monaco propadlo na Xboxu

Skvělé Monaco propadlo na Xboxu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

21. 2. 2014 13:16 1
Reklama

Špičková stealth akce Monaco: What's Yours Is Mine po necelém roce od vydání překonala v prodejích půlmilionovou hranici. Aktuálně koluje mezi lidmi celkem 520 tisíc kopií. Se zprávou přišel zakladatel autorského studia Pocketwatch Games Andy Schatz. 

Půl milionu není špatné číslo, i když u hry o kvalitě Monaca bychom si možná představovali i větší číslo. Každopádně Schatz výkon nijak negativně nekomentuje. Pouze upozornil na tragický výkon hry na Xboxu. V sekci Live Arcade si hru pořídilo pouze 36 tisíc zákazníků. Naprostá většina kopií se tedy prodala na PC. 

Hře na Xboxu nepomohla kauza s její nestabilitou. Port měl loni vyjít prakticky současně s PC verzí, ale den před vydáním autoři odhalili bug, který způsoboval odpojování hráčů od čtyřčlenného online mače. Nakonec byla hra vydána se čtrnáctidenním zpožděním a Schatz poznamenal, že to neoddiskutovatelně poškodilo prodeje. 

Monaco je nyní součástí prodejního balíčku na portálu Humble Bundle. Hra se ocitla ve společnosti takových pecek jako Dust: An Elysian Tail, The Swapper nebo Antichamber.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama