Tým vývojářů DayZ se zdvojnásobil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým vývojářů DayZ se zdvojnásobil

Tým vývojářů DayZ se zdvojnásobil

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 3. 2014 15:58 3
Reklama

Pokud vás minulý týden zaskočila zpráva o tom, že Dean Hall opustí Bohemia Interactive a založí si na Novém Zélandu vlastní studio, pak by vás mohlo uklidnit, že se tým vývojářů kolem DayZ zdvojnásobil a všichni i nadále usilovně pracují.

O všem informuje sám rakeťák Hall v nejnovějším příspěvku na oficiálním blogu a samozřejmě přidává detaily z vývoje. V první řadě se chystá update na verzi 0.37, která by měla být stabilnější a samozřejmě v ní dojde k opravám některých bugů, na opravdu podstatná vylepšení tedy dojde později. Podle Hallových slov se ale dočkáme už v březnu, kdy začne fungovat očekávaný systém pro vaření, jehož zpracování si vývojáři z Bohemky půjčili systémem z Project Zomboid.

"Jednoduše zapnete vařicí zařízení (oheň/plotýnku) a dáte na něj ingredience. Ty se začnou postupně ohřívat a za určitý čas se z nich stane jídlo (třeba polévka). Ingredience se přitom mohou i rozvařit nebo naopak příliš zchladnout (například přidáním studné vody)," vysvětluje Hall ve svém příspěvku. Více bychom se každopádně měli dočkat v průběhu následujících týdnů, kdy se chtějí vývojáři ještě více zaměřit na aspekty přežití. V závěru pak Dean Hall slibuje odhalení celkového plánu pro rok 2014, takže bychom měli mít jasněji v tom, kdy a jaké updaty budou následovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama