Shovel Knight nabral zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shovel Knight nabral zpoždění

Shovel Knight nabral zpoždění

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 3. 2014 14:49
Reklama

Jedním z méně nápadných projektů, které loni uspěly na Kickstarteru, je akční plošinovka Shovel Knight. Hra těžící z popularity retro titulů v dubnu 2013 získala přes 300 tisíc dolarů, tvůrci přitom potřebovali pouze 75 tisíc.

V posledním updatu na Kickstarteru se přispěvovatelé bohužel dočkali nepříjemné zprávy. „Shovel Knight o několik týdnů nestihne původně plánovaný termín vydání, jímž byl 31. březen. Chceme, aby šlo o skvělou hru a aby vyšla simultánně na všechny platformy. Nejde o nějaké dlouhé zpoždění, prostě potřebujeme ještě trochu času, abychom vše vyladili,” uvedlo v prohlášení americké studio Yacht Club Games.

„Nové datum nechceme uvádět, dokud vše nebude na 100 % dohodnuté s Nintendem a Steamem. Termín ale oznámíme brzy,” slíbili vývojáři, kteří se nyní věnují dialogům, level designu v závěrečných úrovních a samozřejmě také testování pro všechny platformy – Windows PC, Linux, Mac, Nintendo 3DS a Wii U.

Přikládáme trailer, v němž uvidíte, že hlavní hrdina dostojí názvu hry, jde totiž o rytíře, kteří své nepřátelé kosí s lopatou. 2D akční plošinovka by pak měla těžit také ze stylizace do osmibitové grafické palety, která evidentně láká spoustu fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama