Ghost Recon Online mění jméno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost Recon Online mění jméno

Ghost Recon Online mění jméno

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 3. 2014 22:46
Reklama

Free-to-play akce Tom Clancy's Ghost Recon Online se po 21 měsících od startu open bety dočká spuštění finální verze. Stane se tak 10. dubna, a to i na Steamu. Tvůrci z Ubisoftu chtějí start nové verze zdůraznit změnou názvu na Ghost Recon Phantoms.

„Konec otevřené bety je pro nás novým začátkem. Rozdíl mezi tím, kde beta začala a kde je dnes, je tak velký, že bychom jí měli dát novou identitu. Díky ohlasům od pěti milionů hráčů jsme mohli průběžně upravovat obsah a vylepšovat to, co dělá hru unikátním – mix intenzivní akce s týmovou spolupráci a taktickou hloubkou MOBA,“ řekl producent Ubisoftu Corey Facteau.

Ghost Recon Online se dočká nejen nového názvu, ale i doprovodného příběhu a na první pohled (posuďte sami na obrázku) nejviditelnějších změn v grafickém ztvárnění. Tři Ghost třídy (i se svým vybavením) získají nový vzhled, upraveno bude i osvětlení a design jednotlivých map. Hráči se mohou těšit také na vylepšený matchmaking a zachování svých stávajících herních účtů. Ubisoft pak slibuje, že se i po vydání bude obsahu věnovat a připraví nové mapy, zbraně a další novinky.

Hráli jste Tom Clancy's Ghost Recon Online? Jak se vám hra zamlouvala?

Ghost Recon Online mění jméno
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama