Stronghold hrály už tři miliony lidí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stronghold hrály už tři miliony lidí

Stronghold hrály už tři miliony lidí

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 3. 2014 09:49
Reklama

Obléhání hradů, budování středověkých vesnic a středověká tématika. Tak právě to byl někdejší Stronghold. A teď si to vše zabalte ještě do masového měřítka a máte Stronghold Kingdoms, free-to-play MMORTS vzniklé na předloze velmi oblíbené strategie z roku 2001. 

Firefly Studios vydalo hru v plné verzi již před dvěma roky a říkalo se, že je to od nich velký risk. Jednak to byla jejich první zkušenost s MMO a jednak bývají zaprášené značky ve spojení s lacině vyhlížejícím systémem free2play riskantní samy o sobě. Většinou končí předčasným vypnutím serverům, nebo úplným koncem technické podpory a vydáním napospas času, v lepším případě fanouškům. 

Stronghold Kingdoms ale evidentně není Microsoft Flight a na onlinovém poli se mu daří.  Ze statistiky studia totiž aktuálně vyplývá, že středověkou strategii si od launche zahrály už tři miliony lidi. A dnes je Stronghold Kingdoms mezi desítkou nejoblíbenějších free-to-play her na Steamu. Aktivně ho hraje 200 tisíc hráčů měsíčně a všichni společně sdílejí dvaadvacet rozdílných světů. 

Stronghold je jednou z malých perel na smetišti free-to-play retra a pro vás, kteří se rozhodnete tuhle hru zkusit, máme šikovný odkaz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama