World of Tanks startuje na mobilech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks startuje na mobilech

World of Tanks startuje na mobilech

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2014 20:42 1
Reklama

Přišel čas si připomenout, že společnost Wargaming připravuje mobilní spin-off svého nejúspěšnějšího hitu World of Tanks. Free-to-play World of Tanks Blitz totiž brzy vstoupí do bety a vy už se můžete registrovat.

Registrace byly spuštěny na oficiálních stránkách, místo prý není pro všechny, takže bude rozhodovat rychlost. Nejprve prý odstartují verze pro iPady (iPad 2, 3, 4, mini, air a mini s retina displejem.), později i pro zařízení s Androidem a Iphony. Betaverze by měla obsahovat souboje 7v7, sedm map a více než 100 různých tanků od těch lehkých po největší, a to z produkce USA, Německa a Sovětského svazu.

„Uzavřená betaverze World of Tanks Blitz nás o krok přiblíží k vybudování online herního světa, který bude neustále k dispozici na různých zařízeních. Myslíme si, že je to skvělý cíl a díky vašim ohlasům budeme neustále pracovat na tom, aby souboje tanků na tabletech a smartphonech byly ještě zábavnější,“ řekl Andrej Ryabovol z Wargamingu. Pokud vás přilákal, nezbývá, než si pustit trailer a počkat, zda se dostanete do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama