Garriot aktivně vybírá na další titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Garriot aktivně vybírá na další titul

Garriot aktivně vybírá na další titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2014 15:04
Reklama

Richard Garriott hlásí sympatický úspěch se svým dalším plánovaným titulem – tím je Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues a nese přívlastek „ultimátní RPG“. Hra začala své tažení na Kickstarteru, kde vybrala téměř dva miliony dolarů namísto plánovaného milionu jednoho.

Úspěch však nekončil koncem této kampaně, a hra i poté dokázala rozšiřovat fanouškovskou základnu a vybírat další a další peníze. A nyní Richard oznámil, že od již více jak osmdesáti dvou tisíc lidí dokázali vybrat více jak tři a půl milionu dolarů.

Gratulujeme k tomuto úspěchu a těšíme se, jak dopadne další z řady MMORPG slibujících hluboký zážitek singleplayer titulů kombinovaný se sociálním zážitkem z hraní multiplayerových her. Ale kdoví, třeba právě Richardovi se to povést může – tento veterán má svých zkušeností přinejmenším dost, nemyslíte?

A pokud byste byli snad až příliš netrpěliví, tak za nepříliš sympatických 45 dolarů se i vy stále ještě můžete přihlásit na oficiálních stránkách o svůj předběžný přístup do hry. Nalákat vás k tomu může například přiložené video, jež ukazuje postup autorů za šest měsíců vývoje. Je však třeba brát ohledy na fakt, že video není zcela aktuální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama