Codemasters asi brzy představí Grid 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codemasters asi brzy představí Grid 3

Codemasters asi brzy představí Grid 3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 3. 2014 08:15 1
Reklama

"San Francisco, the place where it all began." Takovouto větou se na twitteru připomněli vývojáři z Codemasters a doplnili ji obrázkem, který vidíte u článku. Pro neanglicky hovořící větu přeložím jako: "Všechno to začalo v San Franciscu." 

Co to může znamenat? Inu to, že je nejspíše ve vývoji třetí Grid, další díl oblíbené závodní arkády vycházející ze starší série Toca Race Driver. 

Obrázek a věta, to je vše, čím se Codemasters aktuálně připomněli. Na víc si nejspíš musíme počkat až na červnové E3. Každopádně, že je Grid 3 asi ve vývoji, už nějakou dobu tušíme. Loni se studio více méně prořeklo, že pracuje minimálně na dvou nových závodních arkádách, z nichž v prvním případě má jít o další pokračování série Dirt a v tom druhé právě o "silniční" Grid. 

Loni na podzim si také Codemasters podali inzerát, v němž hledali nové týmové posily, především z řad testerů. Vyplývalo z něj, že noví spolupracovníci se budou podílet na vývoji "nějaké" nové závodní arkády. Těšíme se tedy na americký veletrh!

Codemasters asi brzy představí Grid 3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama