Oculus VR reaguje na Notche Perssona
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oculus VR reaguje na Notche Perssona

Oculus VR reaguje na Notche Perssona

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 3. 2014 16:29 1
Reklama

Ihned poté, co Mark Zuckerberg na Facebooku oznámil, že jeho společnost koupila za 2 miliardy dolarů firmu Oculus VR, ozval se Markus Persson s tím, že ruší jakékoliv plány na podporu virtuální reality v Minecraftu. O dva dny později na jeho stanovisko reagoval Palmer Luckey, zakladatel Oculus VR, a podařilo se mu z celé situace vyjít jako vítěz.

„[Markus] měl Rift celý rok a ani na něm nevyzkoušel [neoficiální VR] modifikaci pro Minecraft, která je opravdu povedená, tolik k jeho zjišťování možností. Myslím, že Notch je super chlapík, ale je opravdu jednoduché „zrušit“ projekt, který ani neodstartoval,“ napsal Luckey do diskuze na Facebooku pod obrázek Notchova tweetu.

K celé kauze můžeme navíc přidat i další informace, o které se Luckey poměrně otevřeně dělí na Redditu, kde znovu zdůrazňuje to, co jsme uvedli v našem komentáři - Oculus VR zůstává alespoň prozatím (v horizontu několika let) společností zaměřenou čistě na hry a její byznys je od fungování Facebooku oddělený. Luckey navíc věří, že akvizice Facebookem dala možná lehce nejasné budoucnosti ostré kontury a virtuální realita může skutečně přijít.

Oculus VR reaguje na Notche Perssona
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama