Company of Heroes 2 se vrátí na západ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Company of Heroes 2 se vrátí na západ

Company of Heroes 2 se vrátí na západ

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2014 17:24
Reklama

Strategie Company of Heroes 2 se díky chystanému samostatně hratelnému datadisku The Western Front Armies vrátí na západní frontu, v níž se odehrával první díl.

Datadisk zaměřený výhradně na multiplayer vyjde někdy v červnu a jeho kompletní edice bude v prodeji za ekvivalent amerických 20 dolarů. „Víme, jak moc fanoušci milovali prostředí prvního dílu, a tak jsme vyslyšeli jejich touhu vrátit se na západní frontu. Hráčům přineseme sadu nových taktických možností, které výrazně rozšíří multiplayerový zážitek,“ prohlásil Greg Wilson, výkonný producent studia Relic Entertainment.

Datadisk ve své kompletní podobě přinese nejen (staro)nové prostředí na osmi mapách, ale také nové jednotky – americké síly a německé západní Oberkommando. Přestože je datadisk samostatně hratelný, bude sdílet multiplayer s druhým dílem. Těžit z něho tak budou i hráči, kteří si rozšíření nekoupí.

„Unikátní věcí je fakt, že budete moci hrát proti současnému obsahu COH2. Pokud si koupíte datadisk a zvolíte americké síly, vstoupíte do multiplayeru a můžete hrát klidně s někým na mapách z východní Evropy,“ řekl Wilson Eurogameru s tím, že stejně tak budou moci například i Sověti hrát na západních mapách spolu se Spojenci bez nutnosti vlastnit The Western Front Armies.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama