World of Tanks s aprílovým módem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks s aprílovým módem

World of Tanks s aprílovým módem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 4. 2014 11:14
Reklama

Laciné aprílové žertíky umí prokouknout každý, oceňujeme ale všechny, které se tváří jako třeskutý humor, aby se posléze prokázaly jako zcela reálné, funkční a hlavně - zábavné. Práci si dali i vývojáři z Wargaming.net a pro jejich nejzářivější hvězdu - World of Tanks - přichystali povedený aprílový mód.

Až do 4. dubna můžete hrát na speciální 8bitové mapě Battlecity, která je poskládána z hranatých bloků a hold skoro už zapomenuté době skládá také prostřednictvím dobových zvuků. Hranatou arénu navíc můžete ničit a dovádět s ostatními o sto šest.

Aby to ale byla ta pravá, přestřelená zábava, na této mapě nebudete bojovat s obyčejnými tanky. Ke slovu se hlásí, rovněž náležitě hranatý, hmoždíř Karl, který byl za druhé světové války obávanou zbraní německé armády. Pro jeho nabíjení více než dvoutunovými projektily bylo ve skutečnosti zapotřebí jeřábu, pro účely aprílového módu ve World of Tanks ale bylo všechno upraveno a Karl se ve hře nabíjí 2 vteřiny. Jeho osádku navíc tvoří jeden nesmrtelný voják, který má v kapse od tankové kombinézy 1000 nábojů.

Pokud vás modifikace zaujala, stači se přihlásit do hry, zvolit si Karlíka a připojit se do náhodné bitvy. Matchmakingový systém byl upraven tak, aby vás vždy vhodil na výše popisovanou mapu a mohli jste do soupeřů rubat hlava, nehlava. Nezapomeňte ale na to, že zkušenosti se v tomto módu nepočítaji a tank zmizí z nabídky tento pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama