The Elder Scrolls Online startuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Elder Scrolls Online startuje

The Elder Scrolls Online startuje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 4. 2014 15:21 3
Reklama

Naše první dojmy z hraní The Elder Scrolls Online nebyly zrovna pozitivní, jedno se ale tvůrcům musí nechat – umí zaujmout parádními trailery. Takový je i filmeček, které má upozornit na dnešní spuštění hry na PC a Macu.

Vedle traileru se Bethesda rozhodla také bilancovat a v infografice sdělila, že betaverze měla 5 milionů uživatelů, což odpovídá počtu obyvatel Norska nebo dvojnásobku Big Maců, které se po celém světě prodají za jeden den. Hráči přitom mohou vytvořit 5,0952187 x 10^58 různých variací postav, a to díky vyspělému systému, jenž umožňuje definovat řadu fyzikálních vlastností hrdiny a dalších elementů. Se svou postavou pak můžete narazit na 61 milionů předmětů a více než 40 milionů odlišných zbraní. Ve hře je i 10 202 NPC a 2235 knih obsahujících zhruba 480 tisíc slov.

Nejdůležitější čísla se ale dozvíme až po několika měsících po dnešním ostrém startu – otázkou totiž zůstává, kolik hráčů se nakonec do světa Tamriel ponoří a hlavně jak dlouho v něm vydrží. Hra jde totiž proti aktuálnímu trendu onlinovek a požaduje pravidelné měsíční poplatky. Myslíte si, že uspěje?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama