World of Darkness bylo zrušeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Darkness bylo zrušeno

World of Darkness bylo zrušeno

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 4. 2014 16:25 1
Reklama

Ještě v únoru jsme vás informovali o plánech islandských CCP své temné upíří MMO World of Darkness připodobnit sandboxovému pojetí DayZ. Jenže dnes je všechno jinak a CCP práce na onlinovce ruší a některé vývojáře propouští.

V prohlášení na oficiálních stránkách píše CEO studia Hilmar Veigar Pétursson o zrušení onlinovky následující: „Rozhodnutí ukončit projekt World of Darkness MMO bylo jedno z těch nejtěžších v mém životě (...) Rád bych poděkoval všem, kteří tvrdě pracovali na vytváření World of Darkness MMO, obzvláště těm, kteří jsou tímto rozhodnutím zasaženi. Jejich nemalý podíl na práci v CCP nebude zapomenut a přejeme jim hodně úspěchu."

„Omlouvám se všem naším současným i bývalým zaměstnancům a fanouškum World of Darkness, že jsme nedokázali nabídnout hru, kterou jsme chtěli vytvořit. Sněli jsme o hře, která by vás úplně přenesla do uchvatného světa World of Darkness, ale museli jsme přiznat, že jsme toho nebyli schopni dosáhnout. Doufám, že vám to jednoho dne budeme moci vynahradit."

„Ačkoliv to bylo velmi těžké rozhodnutí, které se dotýká našich přátel i rodin, sjednocení společnosti za EVE Universe nás postaví do lepší pozice a nasměruje dopředu. Nyní jsme odhodlaní více než kdy předtím upevnit EVE na pedestálu největšího herního světa vůbec."

Ambiciózní „upíří simulátor", jak svoji hru ještě nedávno CCP nazývalo, nakonec ustoupil populární a výnosné vesmírné simulaci EVE Online a hrám ze stejného univerza, jako třeba Dust 514.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama