Beyond Good & Evil 2 je na cestě!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 je na cestě!

Beyond Good & Evil 2 je na cestě!

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 4. 2014 09:16 2
Reklama

Po příliš dlouhé odmlce to vypadá, že pokračování milované, leč komerčně nepříliš úspěšné, hry Beyond Good & Evil je opět ve vývoji. V živém vysílání z minulého měsíce hru zmínil tvůrce série, Michel Ancel a divákům ukázal concept art hlavní postavy, hbité fotografky Jade.

Vypadá to, že Jade od minula vyměnila svoji bojovou tyč džó za katanu, shodila kabátek a celkově se připodobnila vzhledu japonských samurajů.

Ancel ve streamu zmínil, že po odlehčeném Rayman Legends nadešel čas se pustit do něčeho jiného. "Práce na Rayman Legends byly jako příjemné prázdniny, ale teď se pustíme do práce na vážných hrách a Beyond Good & Evil 2 je dobrým kandidátem na vážnou hru." zažertoval Ancel v odpovědi na otázku, v jakém stádiu jsou práce na BGE2.

Nesmírně originální a veskrze zábavná 3D akční adventura vyšla původně v roce 2003 a od té doby se nesčetněkrát objevila v mnoha slevových akcích v různých digitálních obchodech. Pokračování bylo ohlášeno v roce 2008, kdy Ubisoft vypustil teaser s prasečím strýčkem Pey'jem a jeho bojem s mouchou. Od té doby se o hře příliš nemluvilo. Ancel minulý rok naznačil, že s příchodem nových konzolí by bylo možné dosáhnout všech přání, které pro pokračování i původní hru měl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama