Minecraft pro PS3 vyjde i v krabici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft pro PS3 vyjde i v krabici

Minecraft pro PS3 vyjde i v krabici

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 4. 2014 13:30
Reklama

Majitelé Playstationu 3 se dočkali významné zprávy, kterých bude asi časem logicky ubývat. Jde o vydání kostičkového hitu Minecraft v krabicové verzi. Sony potvrdilo, že vydání fyzického nosiče s Minecraftem je naplánováno na 14. května. Sony hovoří o tom, že toto datum je směrodatné pro PAL verzi, mělo by tedy platit pro Evropu. 

Dosud Minecraft na PS3 vyšel pouze digitálně loni v prosinci a vzhledem k tomu, že prodeje hry byly pro Sony potěšitelné, rozhoupala se firma i ke klasické retailové distribuci. Na disku Blu-Ray hráči obdrží stejnou verzi jako z digitálního vydání, obohacenou o obsah z updatu číslo 14. 

Jen připomínáme, že Minecraft, coby původně PC hra, má na konzolovém trhu obrovský úspěch. Na Xboxu 360 se prodal již ve dvanácti milionech kopiích. 

Mojang i Sony také slibují, že hra brzy vyjde i na Xboxu One, na PS Vita a na Playstationu 4. Zatím víme jen to, že například krabička pro PS4 verzi bude vypadat skoro identicky jako pro PS3, ale data vydání na nové platformy ještě neznáme. 

Minecraft pro PS3 vyjde i v krabici
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama