Oznámení třetího Just Cause se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámení třetího Just Cause se blíží

Oznámení třetího Just Cause se blíží

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 4. 2014 09:24 3
Reklama

O tom, že bychom se měli dočkat oznámení třetího dílu zběsilé akce Just Cause, se v zákulisí šeptá už poměrně dlouho. S blížícím se zahájením veletrhu E3 ale konečně začínají dosavadní spekulace nabírat konkrétních obrysů a možná už nebudeme muset čekat dlouho.

Prvním z hmatatelných důkazů, že se kolem třetího dílu něco děje, je registrace domény justcause3game.com, o kterou se postarala firma, dlouhodobě spolupracující s distributorem Square Enix. Skeptici by mohli v tuto chvíli tvrdit, že na předčasném, nebo pojišťujícím registrování domény dané značky vlastně nic není, nicméně Square Enix o Just Cause 3 doménu neprojevil do této doby zájem. Pokud by tedy šlo jen o to, pojistit si doménu před tím, než ji někdo koupí a bude žádat spoustu peněz za případný odkup, nevidíme důvod, proč by Square Enix neregistroval třeba až do dílu 5.

Dalším důkazem zvýšené aktivity je pak i LinkedIn profil Christofera Sudnberga, zakladatele a šéfa vývojářů v Avalanche Studios, který uvádí neoznámenou sandboxou akční hru jako momentální projekt, na kterém pracuje. Logicky do toho pak zapadá i Mad Max, na kterém v Avalanche Studios pracují a s cílením vydání ještě tento rok už musí zákonitě stříhat metr, než bude hra dokončena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama