Datadisk pro Star Wars MMO se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datadisk pro Star Wars MMO se opozdí

Datadisk pro Star Wars MMO se opozdí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 4. 2014 10:08
Reklama

Připravovaná expanze pro Star Wars: The Old Republic, která ponese název Galactic Strongholds, se podle vyjádření vývojářů z BioWare na své cestě ke hráčům opozdí. Původní datum počítalo s červnem, nyní cílí vývojáři až na srpen.

Producent hry, Bruce Maclean, vysvětlil v blogu na oficiálních stránkách hry, že v momentě, kdy se interně testovaly první buildy zmiňovaného rozšíření, věděli, že datum vydání nestihnou. „Aby to [Galactic Strongholds] působilo jako rozšíření, nesmí chybět celá řada nových prvků, včetně těch, které jsme plánovali až na pozdější fázi roku,“ napsal Maclean konkrétně a naznačil, že díky bezmála dvouměsíčnímu posunu mohou vývojáři vše pohodlně dokončit a nabídnout hráčům takový zážitek, jaký je očekáván.

Pokud vám podobná prohlášení bzučí v hlavě a už z principu jim tolik nevěříte, vývojáři zveřejnili i konkrétní seznam prvků, které měly být v datadisku od začátku a které do hry přibudou díky delšímu času na vývoj. Nad rámec očekávaných vylepšení tedy přibudou nové dobývací eventy, lepší schopnosti chystaných vlajkových lodí, jako je možnost transportu, případně podpory z oběžné dráhy a hlavně další nové pevnosti, navíc s možností pořádně si je vyzdobit objekty a modely postav/zvířat, které ve hře běžně potkáváte.

Pro pořádek ještě zopakujeme důležitá data - 19. srpna se přístupu dočkají předplatitelé v Early Access, preferovaní hráči v září a všichni ostatní v říjnu. Datadisk bude k dispozici v souladu s free 2 play modelem zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama