No One Lives Forever se možná vrátí!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No One Lives Forever se možná vrátí!

No One Lives Forever se možná vrátí!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 5. 2014 10:53 3
Reklama

Ačkoliv patří série No One Lives Forever ke zlatému fondu akčních her, nedostává se jí tolik péče, kolik by si zřejmě zasloužila. Nejen, že ji spoustu lidí vnímá jako nedoceněnou, ale kvůli přehazování licenčních práv se nikdy nedočkala digitálního vydání.

Situace se však může v blízké budoucnosti změnit se změnou vlastníka licence, o kterou usiluje firma Night Dive Studios, známá právě díky znovuvydávání klasik jako System Shock 2, I Have No Mouth And I Must Scream nebo Wizardry.

Redaktoři webu Siliconera si navíc všimli, že Night Dive pošilhává po ochranné známce nejen na hlavní název, ale i názvy podtitulů a šéf studia, Stephen Kick, vyslovil přání dostat hru k dalším hráčům: „V tuto chvíli nemůžeme komentovat žádné budoucí plány. Nicméně bych rád uvedl, že náš tým má k těmto hrám osobní vztah a naší vizí je, že se jednoho dne dočkají znovuvydání.“

Vše je navíc v souladu s předchozími informacemi Activisionu, který ústy tehdejšího komunitního manažera, Dana Amricha, potvrdil opuštění licence a už před rokem naznačil, že se o sérii zajímá nějaká firma. Pokud by navíc zvýšený zájem kolem celé série zažehnul možnost pokračování, nikdo by se nemohl zlobit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama