Také Defiance bude free-to-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Také Defiance bude free-to-play

Také Defiance bude free-to-play

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2014 08:46 1
Reklama

Po Star Wars: The Old Republic změní další velká MMO hra svůj platební systém. Na mikrotransakce přejde i akční Defiance, které vyšlo téměř přesně před rokem. Změnu platebního systému na free-to-play oznámilo autorské studio Trion Worlds. 

Přechod na nový finanční model by hru nemusel příliš bolet. V určitém duchu free-to-play už totiž Defiance funguje. Hráči si akci mohou zdarma vyzkoušet, ale za plný přístup včetně kompletní výbavy musejí zaplatit vysoký poplatek. Právě vzhledem k tomu, že za většinu výbavy musejí hráči cálovat, budou mikrotransakce jen přirozeným završením vývoje celého projektu. Navíc samotné Trion World má s přechodem na mikrotransakce své zkušenosti. Stejným způsobem loni přepracovalo své Rift 

Defiance je zasazeno do prostředí stejnojmenného sci-fi seriálu americké televizní stanice SyFy a na PC se v inovovaném hávu představí 4. června.Port pro PS3 prý bude rychle následovat. Hráči, kteří již do koupě Defiance v minulosti investovali, budou odškodněni spoustou bonusů zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama