Outcast Reboot na Kickstarteru neuspěl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outcast Reboot na Kickstarteru neuspěl

Outcast Reboot na Kickstarteru neuspěl

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 5. 2014 14:06
Reklama

Zbývá méně než 8 hodin a vysněnému HD rebootu kultovního Outcast chybí do dosažení požadovaného cíle více než polovina a navrhovatelé projektu, Fresh3D Inc přiznávají neúspěch.

Převést nedoceněnou open-worldovou akční adventuru z roku 1999 do moderní podoby byl ambiciózní plán, který, jak Fresh3D přiznal, zkrachoval kvůli vysoko nastavené částce.

„Když jsme spustili naši kampaň, byl jsem tak nadšený, že jsem si ani nepředstavil, že bychom mohli nakonec neuspět. Stydím se. Je to ta stejná přílišná sebědůvěra, to stejné šílenství a ta samá dobrodružnost, která nás před 15 lety vedla k vytvoření původní hry, co nás tentokrát zavedla k uvědomění si hořké skutečnosti, že jsme se mohli neuspěchu na Kickstarteru vyhnout, kdybychom plánování věnovali více času, rozmýšlení a základního kapitálu." píše v nejnovějším dopise Yann Robert všem, kteří projekt podpořili.

Poučení, které si z kampaně odnáší, není jen nižší požadovaná cílová částka, ale také zahrnutí více platforem, nabídnutí více videí, snížení cen dodatečného obsahu a také správného naplánování průběžného informování investorů.

Na druhou stranu se Robert ani zbytek týmu nechce snu o Outcastu v HD vzdát. „Tento projekt si zaslouží dotáhnout až do konce a rádi bychom toho dosáhli. Jestli to bude dalším Kickstarterem nebo jinou crowdfundingovou platformou, PayPalem, soukromým investorem, bankovní půjčkou, podporou veřejnosti nebo dohodou s vydavateli, to se ještě uvidí."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama