V TESO půjde okrádat a zabíjet NPC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V TESO půjde okrádat a zabíjet NPC

V TESO půjde okrádat a zabíjet NPC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 13:31
Reklama

The Elder Scrolls Online se dle Zenimaxu brzy dočká zajímavých novinek. Pravděpodobně nejzajímavěji zní fakt, že v tomto MMORPG půjde brzy okrádat NPC postavy a dokonce je půjde i ztrestat trestem hrdelním. Pokud však přitom bude hráč přichycen, čekají ho tvrdé sankce.

Svět TESO je totiž světem víceméně perzistentním, sotva tak můžeme očekávat, že bychom se mohli vrhnout po krku nějaké důležité příběhové postavě. Rovněž nám bude představen takzvaný „justice system“, který bude mít ambice spíše odrazovat od nekalých činností páchaných na nic netušících NPC. Pokud již však ke přichycení při činu dojde, přijde také patřičný trest. Zde zatím vydavatel nijak konkrétní nebyl. Vedle těchto zajímavých novinek se pak dočkáme i nových dějových linek (jmenovitě pro Dark Brotherhood a guildu zlodějů) a řady větších či menších oprav.

Zkrátka a dobře TESO žije a stále se vyvíjí a my jsme jen a jen zvědaví, nakolik bude námi recenzovaná PC verze odlišná od té podoby, v níž hra se zpožděním spatří světlo světa i na nových konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama