Sims 4 představuje editor Simíků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sims 4 představuje editor Simíků

Sims 4 představuje editor Simíků

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 5. 2014 14:50
Reklama

O propracované tvorbě Simíků v očekávaném čtvrtém dílu simulace The Sims jste už určitě slyšeli. Díky novému a česky komentovanému videu se na celý proces můžete podrobně podívat a v závěru se pokochat i zrychlenou stavbou domu a několika dalšími in-game záběry.

Video v dynamickém střihu představuje všechno základní a přímo porovnává nový editor s tím z The Sims 3. Zatímco v předchozí hře jste se k výsledné podobě vaší postavy museli proklikat skrze mnoho kategorií a posuvníků, v The Sims 4 je všechno zjednodušeno. Nikoliv co se voleb týče, ale směrem k uživatelské ergonomii.

Myší zkrátka najedete nad oblast, kterou chcete editovat a přímo na modelu postavy hned uvidíte výsledek vašeho snažení. To se samozřejmě týká jak detailů v obličeji, tak základních rysů celé postavy a upřímně řečeno - konečně máme z editoru pocit, že v něm doopravdy vytvoříme sami sebe.

Vývojáři to ostatně dokazují tím, že nabízí pro porovnání hotové postavy členů vývojářského týmu, které můžete porovnat s reálnými fotografiemi. Jistě, do výsledného dojmu vstupuje fakt, že The Sims 4 vsadili karty na lehce komiksovou stylizaci, výsledek je ale i tak poměrně věrný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama