Zamíří edice Halo na Xbox One?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamíří edice Halo na Xbox One?

Zamíří edice Halo na Xbox One?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 5. 2014 14:38
Reklama

Koncem minulého týdne oznámili vývojáři z Microsoftu další díl série Halo s podtitulem Guardians. Slíbili, že hra vyjde na podzim příštího roku, ale ještě letos se údajně dočkáme dalšího titulu ze série, který zatím nebyl ohlášen. Tím titulem by mohla být speciální Master Chief edice s prvním až čtvrtým dílem pro Xbox One.

Zatím nepotvrzené informace vybublaly na povrch ihned poté, co Bonnie Ross ze studia 343 Industries lákala na E3 konferenci, a opírají se o dřívější prohlášení Microsoftu, že by redmondská firma chtěla nabízet hry Halo častěji než jednou za tři roky. Pro 343 Industries by přípravy kolekce navíc znamenaly trochu klidu navíc, vzhledem k tomu, že Master Chief edici by pravděpodobně připravoval jiným tým. Vzpomenete-li na povedený HD remake prvního dílu, nabízí se zapojení lidí ze Saber Interactive, tady už ale opravdu jen fabulujeme.

Konference Microsoftu na letošní E3 proběhne 9. června, celou akci budeme sledovat z místa dění i v živém a český komentovaném přenosu v rámci našeho E3 speicálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama