Epic chce z nového Unrealu e-sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic chce z nového Unrealu e-sport

Epic chce z nového Unrealu e-sport

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 5. 2014 13:43
Reklama

Že Epic vyvíjí další pokračování série Unreal Tournament, už není žádné velké tajemství. Studio chce vytvořit open sourcovou střílečku s pečlivě vybalancovaným bojovým systémem a natolik věří vlastnostem nové hry, že by ji rádo vidělo i jako další e-sport. 

Za studio o tom promluvil Steve Polge. Studio prý natolik spolupracuje s komunitou zkušených hráčů, že by se hra mohla skutečně podobně jako třeba Starcraft hrát i na profesionální úrovni. Na vývoji nového Unrealu se podílí velký počet nezávislých vývojářů a testerů, kteří dohlížejí a připomínkují například tvorbu systému skillů. Starají se také o dobré odlišení různých bojových stran. 

Nejprve se prý v Unrealu objeví v hotovém stavu klasické herní módy jako Deathmatch a některé týmové hry. Jakmile budou dostatečně vyladěny, přistoupí vývojáři i k tvorbě dalších módů, ve kterých se budou používat také bojová vozidla. To znamená, že Unreal Tournament bude vznikat postupně a bude se neustále vylepšovat. 

Podle Epicu bude trvat ještě "hodně měsíců", než bude alespoň část hry plně hratelná. Nadále však zůstává v platnosti, že hra bude zcela zdarma, nikoliv tedy free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama