Film Warcraft je natočen, začíná střih
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Warcraft je natočen, začíná střih

Film Warcraft je natočen, začíná střih

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 5. 2014 09:42 3
Reklama

Britský režisér Duncan Jones, mimochodem syn muzikanta Davida Bowieho, který po předchozích snímcích Zdrojový kód nebo Měsíc natáčí film Warcraft, oznámil na svém Twitteru poslední klapku. Poté uvedl, že Warcraft je oficiálně dotočen a začne druhá část – postprodukce.

Film Warcraft se začal natáčet letos v lednu, jeho přípravy nicméně sahají daleko do minulosti. Rovněž není tajemstvím, že vznik filmu provázely četné problémy a několikrát to se snímkem vypadalo zle. Nakonec se ale všechno podařilo dotáhnout alespoň do půli cesty, a byť produkční společnosti Legendary a Universal Pictures přiznávají, že filmaře čeká ještě spoustu práce, Warcraft by se měl napřesrok objevit v kinech.

Ačkoliv měl film původně režírovat Sam Raimi, je pro hráče jenom dobře, že práce spadla do náruče právě Duncanu Jonesovi. Pokud si vzpomínáte na obsáhlou panelovou diskuzi na loňském Blizzconu, Jones otevřeně přiznal, že World of Warcraft skutečně hrál, univerzum zná velice dobře díky prvním strategickým dílům a navíc si umí do týmu najít podobné šílence, jako je on. Sami si můžete poměrně zprávu přečíst, začít se těšit a nadále přemýšlet nad tím, kam že nás film po příběhové stránce dovede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama