Molyneux představil plán pro Godus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Molyneux představil plán pro Godus

Molyneux představil plán pro Godus

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2014 14:31
Reklama

Po prosincovém značném překopání základů božské simulace Godus se 22cans nedali od hry ruce pryč a stále dohromady stloukají Molyneuxovu vizi do hratelné podoby.

Tu přibližuje nejnovější post na oficiálních stránkách, který zdůrazňuje, že by si tvůrci přáli, aby se lidé ke hře vraceli po dlouhý čas a brali jí jako hobby, ve kterém mají radost ze svých úspěchů.

Jak se k takovému ambicióznímu cíli chce studio přiblížit vám pomůže si představit zveřejněná roadmapa s prvky, které budou do hry postupem roku přidány, avšak nejedná se o kompletní přehled všeho, co se do hry před vydáním dostane.

Nejdříve nás čeká uvedení Hubworldu, ve kterém se setkáme s třemi dalšími hráči na jedné propojené mapě. Každý z bohů začne se svojí malou osadou a postupně se na mapě dostanou do kontaktu s ostatními, se kterými mohou obchodovat a vyvíjet tak svoji civilizaci. Zde se propojí hráči na PC i hráči z mobilních platforem.

Později naše božská já dostanou možnost obdarovat své vyznavače speciálními předměty a budovami, kterými si budeme moci svoji civilizaci zkrášlit a přizpůsobit.

Nakonec přijdou různá přikázání, kterými budeme moci chování svých lidiček ještě více usměrnit. Nakázání, že ženy musí pracovat a muži se o ně musí starat, zvedne porodnost vašeho národa. Naopak zákon, že pracovat musejí muži, zatímco se o ně ženy starají, zvýší dělníkům staminu. Jiný způsob přikázání ovlivní, jak se budou vaše městečka rozvíjet - zda se jim lépe povede v rovných a plochých oblastech, nebo zda bude jejich městské plánování plné křivek.

V dalších měsících přibydou nové Voyages of Discovery, další stupeň civilizace - doba říší, ve které budou chtít vaši svěřenci objevovat svět a také spousta nového obsahu jako divoká zvěř, rybaření, nové krajiny, bitvy, nové božské schopnosti, příběhová kampaň a mnoho dalšího.

Zajímá-li vás plánovaný vývoj Goduse více, určitě si navrženou roadmapu prohlédněte na stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama