Patch 2.1 pro Diablo 3 je téměř připraven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch 2.1 pro Diablo 3 je téměř připraven

Patch 2.1 pro Diablo 3 je téměř připraven

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 6. 2014 12:22 2
Reklama

Blizzard své Diablo III prvním rozšířením neopustil a vrhnul se do příprav dalšího patche, který by měl ještě více podpořit znovuhratelnost akčního RPG. Update 2.1.0 se tak zařadí mezi hlavní patche a kromě samozřejmých bugfixů dodá do hry i podstatný obsah.

Novinkou budou "sezóny", ve kterých se hráči budou řadit do celosvětových žebříčků s kompletně novou postavou. Sezóny nabídnou nové achievementy, legendární předměty a exkluzivní odměny.

Jako další novinku představí patch Greater Rifts, další úroveň riftů představených v expanzi. Za Greater Rift Keys sesbírané z padlých Rift Guardianů v Nephalem Riftech se dostanete do krutých a velmi nestabilních dimenzí, ve kterých musíte v časovém limitu naplnit progress bar zabíjením zdejších obyvatel. Čím větší potvora, tím více postupovou lištu naplní a po dosažení cíle se přesunete do další, ještě těžší arény.

Nakonec Blizzardi do hry přidají novou lokaci - Cesspool, česky žumpa, měl být částí Westmarchské kanalizace, ale nebyl připraven včas do vydání expanze. S patchem se čas od času objeví v Nephalem a Greater Riftech, takže se máme na co těšit.

Patch bude v nejbližších dnech vypuštěn an Public Test Realm, následovně se dostane i do standardních verzí hry. Více se o chystaném patchi dočtete na stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama