Zamilovaný update Team Fortress 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamilovaný update Team Fortress 2

Zamilovaný update Team Fortress 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 6. 2014 06:38 1
Reklama
AKTUALIZACE:

Tajemný odpočet dosáhl nuly a Valve vydali patnáctiminutový filmeček o lásce, válce a mutantním chlebu. Podívejte se na poslední hodiny života týmu žoldáků a kterak Scout chtěl slečnu Pauline pozvat na rande.

Společně s filmem byly do hry přidané tanečky, kterými můžete ve správnou chvíli nepřítele totálně znemožnit. Conga, vyhazování do vzduchu, square dance a další kromě animací s sebou přinesly i várku nových achievementů za správné provedení.

Na spodku stránky se pak objevila kartička s označením "den 1". Co nás čeká v rámci update Love & War zítra?

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Valve se navzdory původním spekulacím na E3 opravdu neukázalo, ale něco se rozhodně připravuje. Bohužel to nevypadá, že by se novinka vztahovala k Half-Life 3 či k Left 4 Dead 3. Na stránkách Team Fortress 2 visí na podstránce /countdown/suspense odpočet, kterému v tento moment zbývá méně než 13 hodin.

Těžko říci, zda opravdu zažíváme skutečné napětí, každopádně jsme zvědaví, s čím se F2P týmová střílečka chystá s takovou parádou vyrukovat. Pod odpočtem se nalézá obrazovka zjevně čekající na vyplnění videem... Půjde tedy nejspíše o nový velký update do hry či nový herní mód. Nebo má Valve v rukávu něco úplně jiného? Dokončení filmečku End of Line a s tím spojeného updatu od komunity? Více klobouků?! To napětí je nesnesitelné!

Nezapomeňte, že letní slevy na Steamu začínají tento týden. Že by Team Fortress 2 byl se slevovou akcí propojen? Dozvíme se už zítra!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama