Fallout je na Steamu, slevy začínají!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout je na Steamu, slevy začínají!

Fallout je na Steamu, slevy začínají!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 6. 2014 08:59 18
Reklama

Dnešním dnem začínají letní slevy na Steamu, a byť se kolem nich zřejmě nerozpoutá takové šílenství, jako tomu obvykle bývá na Vánoce, pořád jde o toužebně vyhlíženou akci, která bude až do konce června luxovat hráčské peněženky.

V záři slevových reflektorů se od dnešního rána pohybuje nepříliš povedená akce Aliens: Colonial Marines, kterou doprovází zlevněný Tiny and Big: Grandpa's Leftovers a Strike Vector. Pokud se ale ponoříte hlouběji, narazíte na mnohem zajímavější kousky, které se objevily v nabídce a s trochou překvapení k nim znovu přibyly první tři díly série Fallout.

Po problémech spojených s distribučními právy, byly hry Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics z nabídky Steamu staženy, aby se nyní vrátili silnější než kdy dřív. Možná trochu přeháníme a hry jsou stále poměrně drahé, nicméně v balíčku můžete tuhle klasickou trojici pořídit za pěkných 13 euro a strávit následujících několik měsíců v post-apo kulisách. To všechno navíc s podporou cloudového ukládání vaší pozice a možnosti zahrát si Fallout a Fallout 2 také na Windows 8.

Hodláte vzít slevy na Steamu útokem, anebo už máte her tolik, že nevíte, co s nimi? Nezapomeňte, že tohle malé šílenství potrvá až do 28. června a některé hry se v průběhu akce vrací ve druhém, zpravidla ještě levnějším kole. Celá akce začne v našich večerních hodinách, už nyní ale prošly "klasickým" slevovacím procesem některé tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama