Crytek neplatí své zaměstnance v UK
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek neplatí své zaměstnance v UK

Crytek neplatí své zaměstnance v UK

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 7. 2014 09:44 3
Reklama

Minulý týden jsme vám přinesli hned dvězprávy o studiu Crytek, které se začíná topit ve vlastních problémech. Ačkoliv vedení společnosti skrze oficiální cesty všechno popírá, některé signály se už nedají přehlížet.

Zatímco v minulém týdnu se mluvilo spíše o probléméch v Crytek Shanghai, dnes už chodí znepokojivé zprávy z britské pobočky, kde vzniká pokračování střílečky Homefront. Bohužel, kvůli neproplácení mezd už někteří zaměstancni odmítli přijít do práce a vývoj je tudíž v ohrožení. Informace pochází přímo od poškozených zaměstnanců tak, jak o nich reportuje magazín Kotaku, v současné chvíli navíc údajně probíhá jednání mezi Crytekem a vydavatelem Homefrontu, firmou Deep Silver, jak budou v situaci dále postupovat.

Jedním z možných východisek z již poměrně rozsáhlé krize je, že by Deep Silver celé sutdio koupil, čímž by byla jednak zajištěna budoucnost a jednak by nedošlo ke ztrátě již investovaných financí do vývoje hry. Oficiální stanoviska v tuto chvíli nicméně nejsou k dispozici, do té doby je tedy nutné zprávu stále nahlížet jako spekulaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama