League of Legends dostává nový tutoriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka League of Legends dostává nový tutoriál

League of Legends dostává nový tutoriál

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2014 10:09
Reklama

Jak jsme vás informovali před nedávnem – League of Legends 2 se zřejmě nikdy nedočkáme, to však autorům nebrání v tom, aby zásadním způsobem nezasahovali do věčného prvního dílu a neupravovali jej k obrazu takovému, jaký si žádá aktuální doba.

Řeč je nyní přitom o tutoriálu hry, který se dočká podstatných změn. Autoři o tom informují v příspěvku na svém blogu a reagují na fakt, že naskočit do tohoto titulu se dnes může jevit jako úkon až příliš těžký a pro mnohé i odrazující. Nová verze úvodu do hry je ořezanou verzí finální hry a neobsahuje některé z pokročilých prvků – představuje tak ideální příležitost pro žánrově méně zkušené hráče. Vývojáři zároveň a vizují, že se obtížnost a nápověda bude přizpůsobovat stylu a vlastnímu výkonu hráče – ti šikovnější tak budou stát před stále novými a novými výzvami, zatímco ti pomalejší nebudou odrazováni častými neúspěchy.

Tutoriál hry se jmenuje Intro Bots a ve své podstatě představuje kooperační režim proti umělou inteligencí ovládanými protivníky. Cílem je zabavit, ukázat a naučit, především však neodradit, což nováčci, jež se někdy ocitli tváří v tvář ostříleným harcovníkům, jistě ocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama