Sims 4 nepřinesou batolata ani bazény
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sims 4 nepřinesou batolata ani bazény

Sims 4 nepřinesou batolata ani bazény

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2014 12:37 2
Reklama

Electronic Arts a Maxis vysvětlují čerstvé zprávy o tom, že Sims 4 vyjdou v počáteční fázi bez bazénů a batolat. Zveřejnění faktu, že hra bude postrádat tyto dva detaily, zvedlo vlnu nevole mezi hráči, a tak na sebe vysvětlení od vývojářů nemohlo nechat příliš dlouho čekat.

Vysvětlení je takové, že hra vyžaduje implementaci řady nových technologií, od umělé inteligence, přes nové animace postav až po pathfinding a řadu dalších. Ke škodě je prý také značná míra upravitelnosti všemožných aspektů hry a velkých možností editorů ve hře. Někde tedy autoři na úkor novinkám museli zaměstnat střihače a věci, které nejsou při launchi hry nutné poslali do plánů na pozdější dobu.

Uvidíme, zda takové vysvětlení umírní rozhořčené fanoušky a zda ti pak půjdou a titul poctí svojí vyprázdněnou peněženkou. Otázkou také je, co myslí EA tím, že batolata ani bazény nebudou dostupné při launchi hry – chystá se na nás bezplatný update, nebo tyto mezery EA vyplní placenou formou, tedy jedním z četných datadisků? Něco nám říká, že druhá možnost by mohla rozlítit natěšené hráče ještě více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama