Zhlédněte gameplay záběry Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zhlédněte gameplay záběry Fortnite

Zhlédněte gameplay záběry Fortnite

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2014 16:43 1
Reklama

Herními portály se to hemží gameplay záběry a dojmy z nadcházející akce Fortnite. My vám přinášíme komentovanou ochutnávku ze serveru CVG a přinášíme rovněž další zajímavou informaci týkající se platforem.

Gameplay záběry, byť to tak na první pohled nevypadá, ukazují v akci Unreal Engine čtvrté generace. Fortnite je craftovací hrou svým způsobem podobnou Minecraftu. Ve hře si tak hráči vytváří nejen výbavu, ale také rovnou celé pevnosti za pomocí surovin, které naleznou a nasbírají v rozsáhlém herním světě. V dalších fázích hry se pak na pevnosti hráčů pouští jedna vlna nepřátel za druhou a je jen a jen na hráčích, nakolik budou spolupracovat.

Fortnite bude F2P a vyjde exkluzivně pro PC. Tedy, možná. Epic Games totiž nově oznámili, že verze pro další platformy zatím nejsou vyloučené, nicméně lunch hry se odehraje právě na stolních počítačích. Nechme se tedy překvapit, zda se hra dostane například na konzole nové generace. Datum vydání je pak stanoveno někdy na příští rok s tím, že první hráči si budou moci titul vyzkoušet ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama