Portal 2 bez portálů!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Portal 2 bez portálů!

Portal 2 bez portálů!

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 7. 2014 10:14 1
Reklama

Zní to možná dost divně, přece jen celý princip first-person logické střílečky od Valve stojí na vytváření průchozích portálů tam, kde se normálně nachází zeď, strop či podlaha, ale nový mod Aperture Tag: The Paint Gun Testing Initiative od YouTubera Harry101UK nahrazuje oblíbenou Portal Gun jinou puškou a přesto zůstává věrný své předloze, jak atmosférou, tak stylem logických hlavolamů.

V Aperture Tag dostáváte do rukou Paint Gun, se kterou můžete postříkat své okolí modrým a oranžovým gelem, které byly představeny v Portal 2. Pro připomenutí: modrý gel umožní vyskočit do výšky a odrážet se od povrchů, oranžový pak urychluje pohyb a v kombinaci s modrým prodlužuje let vzduchem.

Trailer ukazuje, že i bez portálů je v testovacích laboratořích Aperture Science docela legrace a mod za zhruba 130 Kč (ve slevě do 22. července) obsahuje 27 zbrusu nových úrovní, nové postavy, vlastní dabing, komentář od vývojářů a také in-game editor.

Nakonec uživatelské recenze na Steamu se v názorech poměrně radikálně liší. Některým přijde cenovka za mod, který dosud prý trpí porodními problémy, příliš vysoká, jiní si s Paint Gun ve hře užili dost zábavy.

Co vy? Vyzkoušeli jste nový mod?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama