Battlefield Hardline vyjde až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield Hardline vyjde až příští rok

Battlefield Hardline vyjde až příští rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 7. 2014 06:25 2
Reklama

Spousta hráčů, kteří se zúčastnili bety policejního dílu Battlefield Hardline se jistě shodne, že hra potřebuje ještě... upravit. DICE i Visceral na základě údajů a zpětné vazby z testu vyhodnotili, že vylepšení hry zabere čas a Hardline tak nestihne plánované vydání v rámci několika měsíců.

Na Battlefield Blogu včera večer vývojáři zveřejnili zprávu o posunutí data vydání na první měsíce příštího roku. Více času jim umožní zlepšit hru ve třech ohledech - multiplayer bude obohacen o několik nápadů, které vzešly z komunity hráčů, singleplayerový příběh o „kriminální pomstě" bude posunut na úroveň našeho očekávání a samozřejmě se zlepší i stabilita hry a čas navíc umožní se déle věnovat optimalizaci.

Vývojáři vysvětlují, že všechna práce nyní půjde do hry, aby mohli zajistit plynulý launch hry a slibují, že nás budou průběžně o stavu Battlefield Hardline informovat.

Inu, čas navíc zní nakonec jako dobrý způsob, jak se vyhnout problémům, které dlouho sužovaly poslední Battlefield 4. Alespoň, že Visceral hráčům naslouchají a snaží se se svojí hrou něco dělat, ale nechme si plácání po zádech až na jaro 2015, kdy by se Hardline měl konečně dočkat vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama