Gamestop láká na velké oznámení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamestop láká na velké oznámení

Gamestop láká na velké oznámení

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 7. 2014 14:13 1
Reklama

Je léto, nic zásadního se v červenci neděje, a tak není nouze o zdánlivě bombastická tajemství a chystaná oznámení, která se nakonec projeví... jako ne až tak bombastická. Týká se to i probíhající akce obchodního řetězce GameStop, který láká rozpixelovaným obrázkem na "Velké oznámení pro velkou hru" a nechává fantazii hráčů vytáčet až do krajností.

Jde především o to, že obrázek je na první pohled snadno zaměnitelný se vzhledem postav skutečně velkých značek, které navíc opravdu na nějaké to oznámení čekají a není proto divu, že se mezi tipy objevuje Assassin's Creed, s trochou předstvivosti také Mass Effect nebo Devil May Cry. Pokud jste patřili k těm, kdo čekali právě na jednu z těchto značek, budete nejspíš zklamaní. Ale jen trochu!

Gamestop láká na velké oznámení
i Zdroj: Hrej.cz

Obrázek totiž ve skutečnosti zobrazuje postavu Red Hooda, jehož krátký hratelný příběh bude doplňovat chystané dovršení Batmanovské ságy od vývojářů z Rocksteady. Nikoho asi nepřekvapí, že právě příběhový balíček s Red Hoodem bude společně s příběhem Harley Quinn exkluzivní pro ty, kdo si hru předobjednají v GameStopu, počítat ale můžete takřka nabeton s tím, že budou jednotlivá DLC po vypršení časové exkluzivity přístupná i všem ostatním.

Tolik tedy k překvapní, které by mělo být oficiálně odhaleno během dnešního večera, snad jsme vám příliš nezkazili náladu. Na Assassina si holt budeme muset ještě všichni počkat. A to i Jirka!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama