Humble Bundle se hrami od Square Enix
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle se hrami od Square Enix

Humble Bundle se hrami od Square Enix

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 7. 2014 06:59 5
Reklama

Další masivní balík her od jednoho vydavatele se objevil v dvoutýdenní nabídce na Humble Bundle. Nejde o hry nikoho menšího než Square Enix, kteří do tradičních tří úrovní nabídky umístili několik her spíše ze své historie než z aktuálních hitů.

Na základní pay what you want úrovni dostanete šestici titulů mezi kterými se blyští stealthová klasika Thief Gold, Mini Ninjas, nedoceněné sci-fi RPG Anachronox a Hitman: Codename 47 a Hitman 2: Silent Assassin.

Za průměrnou částku (momentálně něco pod 8 dolarů) pak Square Enix nabízí Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Hitman: Absolution a přístup do rozdělané multiplayerové akce Nosgoth. Na této úrovni se také časem objeví více titulů.

Nakonec za 15 dolarů s balíčkem dostanete povedený Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, open-worldový Just Cause 2, skvělou kooperační hru Lara Croft and the Guardian of Light, GOTY verzi prvního Deus Ex a nakonec Kane & Lynch 2: Dog Days.

Šestnáct her, které by normálně přišly na $166, Square Enix nabízí za méně než desetinu společné ceny. Navíc, jak jistě víte, lze jako vždy nastavit, kolik půjde vývojářům, kolik Humblu a kolik na charitu. Minimální částka je tradičně $1. Jdete do toho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama