EA zdarma rozdává The Sims 2 všem!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA zdarma rozdává The Sims 2 všem!

EA zdarma rozdává The Sims 2 všem!

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 7. 2014 07:52 17
Reklama

Před několika dny jsme se divili štědrosti EA, když při ukončení podpory druhé generace série The Sims rozdali celou Ultimate Collection, jež obsahuje základní hru a všechny rozšíření, všem hráčům, kteří si alespoň jeden The Sims 2 produkt zaregistrovali na Originu.

Nejvyšší vedení se asi rozhodlo ještě více napravit reputaci a The Sims 2 Ultimate Collection uvolnili naprosto všem zájemcům. Stačí v Originu použít kód I-LOVE-THE-SIMS a 12GB Simíků se vám stáhne na disk.

Druhá generace The Sims 2 sérii přivedla do plného 3D, představila nové fáze života a umožnila Simíkům stárnout. V mnoha ohledech se stala definující generací, neboť četné prvky z různých rozšíření se postupně dostaly i do třetí generace a rozhodně je budeme očekávat i v nadcházející čtvrté - například počasí, podnikání, bydlení v bytech a samozřejmě i bazény a batolata.

The Sims 2 samozřejmě nebyly bezchybní. Hru sužovaly dlouhé nahrávací časy, oddělené parcely od zbytku světa či čím dál více přeplácané UI, ale v mnoha ohledech se hra a její expanze přesně trefily do vkusu svých hráčů.

Připomínáme, že The Sims 4 vycházejí 4. září a v na druhou generaci odkazují třeba grafickou stylizací nebo rozdělením herního světa do menších celků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama