Může být další Fallout MMORPG?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Může být další Fallout MMORPG?

Může být další Fallout MMORPG?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 7. 2014 12:47 33
Reklama

Josh Sawyer měl ve studiu Obsidian pod palcem vývoj Fallout: New Vegas a v rozhovoru pro IGN se rozpovídal o tom, jaký má k této sérii vztah a především kde vidí potenciál pro další vývoj slavných post-apokalyptických RPG.

Josh se očividně nebojí o osud série a nijak se netají tím, že ač se v tuto chvíli pravděpodobně na ničem nepracuje, tak v budoucnosti nás nějaký ten další Fallout jistě nemine. Josh rovněž hovoří o zasazení a nahlas uvažuje o oblasti okolo New Orleans či o návratu do Boneyard v LA.

Co je ale nejzajímavější je, že Josh otevřeně přemýšlí nad konceptem online Falloutu a říká, že taková myšlenka by rozhodně měla potenciál, nijak konkrétní však zatím není. Pravdou však je, že Bethesda je společností, jež má zkušenosti s MMO, byť docela čerstvé. Řeč je pochopitelně o TESO.

Co vy na to, viděli byste rádi nějaký další Fallout? Pokud ano, kam byste jeho příběh nejraději zasadili? A lákal by vás vůbec Fallout jako MMORPG, nebo byste raději viděli klasický příběh pro jednoho hráče? Nutno však podotknout, že v případě Joshe se jedná pouze o přání a nic konkrétního nám naznačeno není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama