6 minut ze hry The Legend of Korra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 6 minut ze hry The Legend of Korra

6 minut ze hry The Legend of Korra

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 7. 2014 15:58 1
Reklama

Na právě pobíhajícím Comic-Conu se dostává pozornosti i hrám a server IGN v exkluzivním rozhovoru s vývojáři z Platinum Games dostal odpovědi na spoustu zajímavých otázek společně se zhruba 7 minutami gameplaye připravované hry podle seriálu The Legend of Korra.

Hra bude zasazena mezi druhou a třetí sezónu, tedy rovnou po dramatických událostech spojených s harmonickou konvergencí, kdy se propojil svět lidí a svět duchů. Avatr Korra se dle ukázky utká nejen s hbitými útočníky, dalšími bendery, ale i obřími mechanickými stroji.

Na začátku hry bude Korra napadena chi-blockerem, který její benderské schopnosti zablokuje a ona se bude muset v průběhu hry ovládání čtyřech elementů opět naučit. Každá škola má trochu jiný způsob přístupu a zatímco vzdušný styl boje je založen na rychlém pohybu, vodní nabízí útoky z dálky, ohnivý naopak útoky z blízka a zemní pak útoky pomalé, ale silné. Mezi čtyřmi styly pak budeme moci kdykoliv a rychle přepínat.

Postupně odemykání nových schopností Korra využije nejen v boji, ale také v akčních sekvencích, jako například při jízdě městem na svém polárním psomedvědu Naze. Takovéto sekvence budou prokládat bojové jádro hry tak, abychom se při hře neunavili.

Příběh by měl zabrat zhruba pět až šest hodin na dohrání a poté se odemkne New Game + mód a minihry jako nekonečná jízda na Naze nebo pro-bendingový souboj tři na tři.

Hra by měla oslovit, jak mladší hráče, tak i hardcorové fanoušky tvorby Platinum Games (Bayonetta, MadWorld, MGR: Revengeance, The Wonderful 101). O to by se měly postarat tři stupně obtížnosti - casual, normal a extreme, které hru zpřístupní všem hráčům.

Co fanoušky seriálu potěší, je zpráva, že ve hře uslyší původní hlasy anglického originálu. The Legend of Korra vyjde pouze digitálně na PC, PS3, PS4, X360 a XOne.

Společně s touto 3D bojovkou vyjde tahová strategie pro Nintendo 3DS s názvem The Legend of Korra: A New Era Begins, ve které se bude sledovat stejný příběh, ale budeme v ovládat různé jednotky na plánu Republic City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama