Vozítko Mako v novém Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vozítko Mako v novém Mass Effectu

Vozítko Mako v novém Mass Effectu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2014 11:23 14
Reklama

Vývojáři z BioWare odhalili na Comic-conu v San Diegu další detaily o chystaném pokračování série Mass Effect, které potěší zejména ty, kteří si oblíbili terénní vozítko Mako.

Právě tahle šestikolová obluda by totiž měla hrát v dalším díle sci-fi ságy podstatnou roli, vzhledem k tomu, že se hráči budou muset během hraní zaměřovat na prozkoumávání konkrétních lokací. Samozřejmostí proto bude i možnost upravit si Mako podle svého gusta, čemuž bude sekundovat i přepracovaný jízdní model a veškeré vlastnosti.

Vedle úpravy vozítka, ve kterém podle lidí z BioWare strávíme podstatnou část herní doby, dojde samozřejmě i na upravování hlavní postavy. Na Comic-conu byly k vidění základní koncepty obleku pro mužskou i ženskou postavu, vývojáři ale upozornili na to, že ve finální verzi hry se může všechno ještě kompletně změnit.

Na otázku, kdy můžeme další Mass Effect očekávat, pak odpověděli poměrně nejasně a naznačili, že to může trvat ještě roky. Na druhou stranu se už ale nyní zcela otevřeně mluví o velkém důrazu na kooperační multiplayer, což by mohlo být pro celou řadu hráčů velkým lákadlem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama