Do věznic přicházejí automatické dveře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do věznic přicházejí automatické dveře

Do věznic přicházejí automatické dveře

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

31. 7. 2014 14:50 2
Reklama

Update, který posouvá vězeňskou simulaci na verzi Alpha 23 přidává důležitou a potenciálně hratelnost měnící novinku - elektrické zámky na dálkové ovládání. Ostatně, každé správné vězení by mělo mít nějaký čudlík, který by otevřel všechny cely najednou a takovýto čudlík se konečně dostává do Prison Architectu.

Stráže nyní mohou otevírat a zavírat dveře pomocí mechanického udělátka z pohodlí svých křesílek z bezpečnostní místnosti a dokonce je možné nastavit, aby se jisté dveře otevíraly automaticky v určitou hodinu. Odpadá tak nutnost přítomnosti strážce s klíči, který by průchozím zamčené dvěře musel odemknout. Automatické dveře musejí být propojeny novým nástrojem, kterým je nově třeba propojit i bezpečnostní kamery s CCTV monitory, které prošly celkovou úpravou.

Mezi dalšími novinkami vývojáři z Introversion do hry přidali experimentální pokročilé obvody, kterými lze naprogramovat středně složité logické operace k automatizaci vězení, rozšířené možnosti kontrabandu, kdy se nyní může mezi vězni tajně obchodovat s čímkoliv, kontraband může být hozen přes venkovní zeď, dohodnut na předání při návštěvních hodinách a samozřejmě několik bugů se dočkalo zašlápnutí a opravení.

Podívejte se na půlhodinové video, ve kterém tvůrci nové prvky ve hře představují a vysvětlují vše, co by vás o nich mohlo zajímat. Update je uvolněn ke stažení, tak si nezapomeňte hru updatovat buď na Steamu nebo si stáhněte poslední build hry ze stránek vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama