Firefly Online se ukazuje v traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firefly Online se ukazuje v traileru

Firefly Online se ukazuje v traileru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 8. 2014 04:35
Reklama

Kultovní seriál Firefly sice skončil po první sezóně, ale to nezabránilo rozšíření jeho věhlasu, ba spíše napomohlo. Unikátní mix divokého západu a sci-fi i po letech žije a právě zveřejněný první trailer připravované onlinovky dokazuje, že Firefly má nakročeno i do budoucnosti.

Firefly Online bude strategické RPG, ve kterém se hráči vtělí do role kapitána vesmírné lodi, jejichž cílem bude přesně ve stylu seriálu sehnat posádku, sehnat džob a udržet loď v chodu. Mise budou jak připravené tvůrci hry, tak i samotnými hráči, kteří mohou tak své příběhy z univerza přeměnit s questy pro ostatní hráče.

Spíše než o MMO se bude jednat o singleplayerový titul s jistými multiplayerovými prvky, jako například prodej předmětů jiným hráčům nebo třeba výpomoc v kritických situacích napříč hrami. A ačkoliv se prý bude moci dostat z mnoha konfliktů za pomoci rychlého jazyka, nebylo by to RPG bez soubojů a přestřelek s nepřátely. Kolové bitky budou využívat systému krytí za překážkami a používání dovedností různých členů posádky.

Fanoušky série potěší zpráva, že tvůrci zajistili spolupráci s původními herci ze seriálu, a tak se ve hře zajisté setkáme se Serenity a posádkou kapitána Malcoma Reynoldse, i s některými vedlejšími postavami.

Firefly Online by měla vyjít na začátku příštího roku na PC, Mac a mobilní platformy s iOS a Androidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama