Sledujte 17 minut z The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 17 minut z The Sims 4

Sledujte 17 minut z The Sims 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 8. 2014 13:49 1
Reklama

Příchod čtvrtého dílu série The Sims se nezadržitelně blíží a není proto divu, že v rychlém sledu vyskakují nové informace. Zařadit mezi ně můžeme i nové sedmnáctiminutové video, ve kterém redaktoři portálu Kotaku prozkoumali další možnosti, převážně zaměřené na charakter jednotlivých postav.

Právě emoce, životní aspirace nebo nálady budou hrát v novém dílu The Sims velkou roli a ovlivňují celou řadu činností. A to nejen ve smyslu odpovídajícího chování v návaznosti na aktuální rozpoložení vašeho simíka, ale také z pohledu toho, co vůbec můžete dělat. Nejlépe je nový systém demonstrován napříč rozhovory mezi jednotlivými postavami, kde se objevují a skrývají odpovídající reakce.

Samozřejmostí pak je i celkově vylepšená grafika, nikoliv však směrem k realismu, který není podle vývojářů pro The Sims žádoucí. Bohužel, hra se musí spokojit i s určitými kompromisy, mezi které patří například absence batolat nebo bazénů, které nestihnou vývojáři připravit k launchi hry.

V prvním případě je důvodem nutnost postupně ohnout nový systém umělé inteligence a řetězení chování, v tom druhém zase rozhodnutí zaměřit všechny síly do vylepšení stavební části jako celku s postupným přidáváním možností později. Není tedy vyloučeno, že se problém v budoucnu vyřeší, snad ne formou placených DLC...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama