TimeSplitters je naše, říká Crytek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TimeSplitters je naše, říká Crytek

TimeSplitters je naše, říká Crytek

Ondřej Švára

Ondřej Švára

7. 8. 2014 09:56
Reklama

Crytek se nedávno zbavil licence na tvorbu druhého dílu Homefrontu. Akční značku získal konglomerát Koch Media a na hře bude nadále pracovat vydavatelství Deep Silver.

Aby však Crytek zamezil dalším spekulacím, upozorňuje nyní, že se naopak nezbavil značky TimeSplitters. Navzdory neoficiální šuškandě ujišťuje, že střílečka TimeSplitters zůstává v jeho rukou, což z druhé strany potvrdilo i samotné Deep Silver. 

Timesplitters by se s novým dílem Rewind mělo objevit na Playstationu 4, ale jeho osud je zatím spíše v mlze. Naproti tomu druhý Homefront: The Revolution je už v pokročilém stádiu rozpracovanosti a Deep Silver si kvůli dokončení projektu dokonce narychlo sestavili nové studio Dambuster. 

Homefront i Timesplitters jsou velmi očekávané akční hry, i když z odlišných důvodů. Homefront především potřebuje napravit slabší dojmy z pilotního dílu, se kterým původní autoři z Kaos Studios nedostáli všeobecnému očekávání a dnes již neexistují. Naopak Timesplitters mají pozici mnohem prozaičtější. Zatím poslední díl TimeSplitters: Future Perfect vyšel už v roce 2005 a čekání a už jen samotné vydání novinky je po tolika letech dobrým důvodem se na ni těšit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama