WoW oslaví deset let s roztomilým corgim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW oslaví deset let s roztomilým corgim

WoW oslaví deset let s roztomilým corgim

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 8. 2014 18:57 3
Reklama

Corgi je plemeno malých psů, pro které má slabost anglická královna a asi i zbytek světa. Za několik měsíců jeho roztomilému pohledu bude moci podlehnout i svět Azerothu, neboť ku příležitosti blížícím se oslavám 10. výročí od spuštění hry Blizzard odmění všechny hráče novým petem - lávovým corgim.

Kromě pejska však Blizzard plánuje i jiné doprovodné akce, například nový Battleground ve stylu team deathmatch, který by měl prý zprostředkovat zážitek jako z prvních PvP soubojů Aliance a Hordy v Tarren Mill vs Southshore. Nicméně tentokrát bude nakonec vyhlášen vítěz, tudíž se týmy hráčů budou muset pořádně snažit.

Navíc oblíbený raid v Molten Core by měl dostat speciální Raid Finder pro 40 hráčů na nejvyšší úrovni, za který bude možné získat psího mounta Core Hound a nový achievement.

World of Warcraft byl v severní Americe spušten 23. listopadu 2004. Blizzard si na kulaté výročí připravuje něco velkého a corgi, PvP a nový raid rozhodně nebudou jedinými dárečky, které si firma pro hráče chystá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama