Proč není Metro Redux aktualizací?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč není Metro Redux aktualizací?

Proč není Metro Redux aktualizací?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 8. 2014 11:17 13
Reklama

Jak jsme již psali před nedávnem, Metro Redux nebude pouhou kompilací již vytvořených světů, ale novou návštěvou starého známého světa tak, jak jej neznáme. Mnozí majitelé původních verzí hry se jistě po právu rozčilují, že nová verze s podtitulem Redux není zdarma pro majitele původní hry, a na to vývojáři z 4A Games aktuálně reagují.

4A Games nabízejí slevu 50 % těm hráčům, kteří vlastní původní tituly na PC.

Last Light vyšlo teprve na jaře minulého roku, od té doby se ale leccos změnilo. Svět obou her prý navštívilo až 80 vývojářů, kteří se postarali o zásadní změny v obou titulech, v jejich mechanismech a pochopitelně také v jejich grafickém kabátku. Úplně bez slevy ale majitelé starších verzí hry nebudou – 4A Games nabízejí slevu 50 % těm hráčům, kteří vlastní původní tituly na PC, což dokládá Steam stránka této kompilace.

Přesvědčit se o investovaném času a energii můžete v novém srovnávacím videu, ve kterém si vývojáři pochvalují hardware nových konzolí umožňující rozjet hru v trojnásobném rozlišení se stabilními šedesáti snímky za vteřinu. PC verze je jim samozřejmě nadřazená s podporou až 4K rozlišení. Vedle toho se ale autoři také pustili do úprav umělé inteligence, stealthu, úpravy zbraní a řady dalších prvků včetně nového herního módu.

Zhlédněte ukázku a podělte se s námi o váš názor – vyplatí se vám opětovně navštívit Metro, nebo se podle vás jedná o zbytečné tahání peněz z našich kapes?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama