Čtyři trailery na The Sims 4 v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtyři trailery na The Sims 4 v češtině

Čtyři trailery na The Sims 4 v češtině

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 8. 2014 11:05 4
Reklama

Motto nového dílu life simulátoru The Sims je - Chytřejší Simíci; Zajímavější příběhy - a přesně v tomto stylu se nesou nové ukázky, které představují čtyři neobvyklé Simíky a jejich ulítlé osobnosti. Co víc, dávájí nám další možnost nahlédout, co si na nás počtvrté Maxis připravil.

V jednom krátkém videu se můžeme podívat do života nejméně zajímavého Simíka, v dalším pak na nespoutanou Amber, která maluje, miluje, hraje a hackuje. Třetí video se soustředí na Simici posedlou dřevem a chutí ručně vytvořit všechen nábytek ve svém domě, a nakonec na nás čeká tragický příběh lásky mezi Simíkem a Kraví kytkou, která slaví návrat z předchozích dílů.

Ve třetím videu si můžete povšimnout druhého světa, který byl nedávno oznámen a přijde se základní hrou. Ve hře se tak kromě městečka Vrbová Zátoka (inspirovaného New Orleans) podíváme i do pouštní Lázeňské Oázy, která by mimo jiné měla nabídnout jiné předměty, než které nalezneme ve Vrbové Zátoce.

Čtyři trailery přicházejí společně s oficiálním oznámením, že The Sims 4 budou podporovat mody, tedy něco, na co nové SimCity čekalo zhruba rok. Mody a obsah vytvořený uživateli půjde snadno nahrávat do určitého adresáře a spravovat tak nejen uvnitř hry, ale také mimo ní.

The Sims 4 se blíže ukáží tento týden na Gamescomu, ale už 2. září můžeme hru čekat na pultech virtuálních i kamenných obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama